Shelley twijfelt aan haar huidige relatie met haar vriend

Shelley twijfelt aan haar huidige relatie met haar vriend

Shelley en Adriaan zijn aan het hardlopen en ze praten ondertussen na over Shelley haar familiebezoek. Haar vriend was namelijk niet langsgekomen en Adriaan is benieuwd naar hoe ze zich nu voelt. Shelley hoopte dat hij langs zou komen. Om zeker te weten hoe hij over de relatie denkt, wil Shelley hem een brief schrijven. Zijn reactie zou de knoop doorhakken. Adriaan is benieuwd of ze nog wel een relatie hebben. Ik heb wel een relatie. Nog steeds maar ik moet eerlijk zeggen. Ik heb een foto van hem en mij en daar heb ik een vraagteken boven geschreven. Zou haar vriend nog reageren op de brief?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *