Sanne wil heel de dag met rust gelaten worden

Sanne wil heel de dag met rust gelaten worden

Sanne is druk bezig met het maken van een bordje. Op het hout heeft ze niet storen geschilderd. Ze wil vandaag het liefst met rust gelaten worden omdat ze niet lekker in haar vel lijkt te zitten. Brenda en Shelley komen toch kijken hoe het met haar gaat. Sanne vertelt dat ze zich irriteert aan het gedrag van Jessie. Zij heeft altijd zoveel aandacht nodig gaat ze verder. Het is zo vermoeiend benadrukt ze. Shelley lijkt hier precies hetzelfde over te denken. Daarnaast legt Sanne uit dat ze zichzelf al een week niet lekker in haar vel voelt zitten. Ik voel me echt k*t vervolgt ze. Benda en Shelley proberen Sanne advies te geven maar Sanne wil vooral even rustig haar ding doen. Wat later bespreekt Sanne haar gevoelens met Brenda. Ik zal niet opgeven, zo ben ik niet zegt Sanne. De afgelopen dagen zat Sanne niet lekker in haar vel en gaf ze toe dat ze het eigenlijk niet meer zo naar haar zin heeft in Utopia 2. Sanne vertelt verder dat zij veel mee heeft gemaakt in haar leven maar altijd haar hoofd boven water heeft weten te houden. ‘Ik ben heel diep gezonken vervolgt ze. Zal Sanne zich binnenkort weer beter gaan voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *