Jeffry wil een opbiecht sessie organiseren

Jeffry wil een opbiecht sessie organiseren

Jeffry en John zijn druk aan het bouwen. Ze zijn lekker bezig. Goed gedaan, jongen. Ik ben trots op je zegt John tegen Jeffry. Terwijl ze bezig zijn, krijgt Jeffry ineens een idee. Kunnen we niet een keer voorstellen om een, hoe heet dat, zo’n sessie dat iedereen gewoon eens alles kan opbiechten wat ie hier allemaal verzwijgt en aan het naaien is? Hoe lijkt jou dat? vraagt hij. Slecht plan jongen schiet John zijn idee gelijk af. Ik heb niks geen geheimen. Dat gaan die anderen ook zeggen gaat hij verder. Jeffry is nog niet overtuigd en probeert zijn plan verder uit te leggen. Ik denk dat het mij wel wat goed zou doen in de richting van vertrouwen terugwinnen voegt hij eraan toe. John denkt tocht het tegenovergestelde. Hij denkt dat door zo’n sessie het vertrouwen juist achteruit zal gaan. Wat denk jij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Corry at 19:43

  Slecht plan want de vier dieven zullen echt niets gaan opbiechten!!
  Er is maar een ding wat helpt en dat is, dat de hele groep er achter de diefstal komt !!
  En dan gaan stemmen of ze per direct Utopia moeten verlaten!!!
  Dat is het enige wat zal helpen en een leer zal zijn voor de rest!!
  Maar de waarheid moet aan het licht komen, daar heeft iedereen recht op om dit te weten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *