Gerrit, Timothy en Joaquin bespreken de mogelijkheden om onafhankelijk te worden

Gerrit, Timothy en Joaquin bespreken de mogelijkheden om onafhankelijk te worden

Timothy vertelt dat hij met Hiske wil praten over het financiën viertal. Er lijkt een plan te liggen dat Mike, John, Timothy en Hiske samen de financiën op zich nemen. Hiske wil het niet doen dat weet ik nu al zegt Timothy. Dus die stelt mij voor. Daarom word ik er nu in een keer in betrokken voegt hij eraan toe. Timothy, Joaquin, en Gerrit willen graag onafhankelijk worden. De drie zijn het eens dat er daarom iemand van hen in het financiële team moet. Gerrit ziet de positie van Timothy daarom als een mooie kans. Stel je voor dat we gaan onafhankelijk worden, dan ben jij daar een goede pion in legt hij verder uit aan Timothy. Jij kan dan ook bij het geld. Dan kun je gewoon zeggen dat je al je geld wil hebben. Je casht dat en dan kunnen we onafhankelijk gaat hij verder. Joaquin en Timothy lijken het plan van Gerrit helemaal te zien zitten. Dat doen we maat reageert Joaquin vrolijk en hij geeft Timothy en Gerrit een highfive.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *