Jeffry is boos vanwege schroeven

Jeffry is boos vanwege schroeven

Adriaan is druk bezig met klussen en daardoor komt hij schroeven te kort. Hij gaat bij John langs om te vragen of hij hem kan helpen. Dit valt bij Jeffry echter helemaal verkeerd. Ik geef ze niks meer zegt hij als Adriaan weer vertrokken is. Niet eens stront geef ik ze voegt hij eraan toe. Jessie merkt dat er iets aan de hand is en ze vraagt Jeffry wat hem dwarszit. Ze geven ook weer schroeven die kant op legt Jeffry geïrriteerd uit. Ik word er strontziek van benadrukt hij. Jessie vertelt dat de andere bewoners niet zonder hem en John kunnen. En adviseert Jeffry om niet meteen het plan van John, het groepsgevoel terugbrengen te verpesten. Maar Jeffry lijkt er weinig gehoor aan te geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *