Brandon ontvangt post van het thuisfront

Brandon ontvangt post van het thuisfront

Nadat de polaroidcamera van Jessie is afgeleverd door de post, maakt de brievenbus alweer geluid. Dit keer is het geen pakketje want er ligt namelijk post in de bus. Met haar kappersschort nog aan rent Shelley naar de brievenbus. Het lijkt erop dat ze zelf post verwacht maar de drie brieven zijn voor Brandon. Brandon, post roept Shelley over het Utopia 2 terrein. Gaaf glimlacht Brandon. En besluit om de brieven pas later op de dag te gaan lezen. Ik ben geen ochtendlezer vertelt hij tegen John, Mike en Jessie. De dag is nog maar net begonnen, dus dit is een mooie opstekers als het vandaag wat minder gaat. Ik heb lekker de flow te pakken, dus ik bewaar het voor vanmiddag. Wat zal er in de brieven van hem staan? En zal alles positief zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *