Manon en Jessie zijn super blij door een pakketje wat af wordt geleverd in Utopia 2

Manon en Jessie zijn super blij door een pakketje wat af wordt geleverd in Utopia 2

Er wordt een pakketje afgeleverd in Utopia 2. Manon heeft het al snel door en loopt richting de brievenbus. En heeft vrijwel direct door dat het de bestelde polaroidcamera is. Lachend rent ze naar Jessie toe, die nog in haar hangmat ligt. Zodra Manon de doos laat zien, begint Jessie te juichen. Samen met Manon pakt ze de polaroidcamera uit. Dit is wel echt lekker wakker worden zegt Jessie blij. En bekijkt de camera en daarna begint Jessie meteen met het maken van foto’s. Zal de camera morgen gebruikt worden tijden Shelley haar verjaardagsfeest?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *