Shelley vertelt aan Adriaan dat ze geen gevoelens heeft voor Gerrit

Shelley vertelt aan Adriaan dat ze geen gevoelens heeft voor Gerrit

Terwijl Adriaan en Shelley rennen praten ze over van alles en nog wat. Weet je wat ik denk? begint Adriaan het gesprek. Dat je voor de eliminaties Gerrit ook leuk vindt. Daar lijkt Shelley echter niets van te willen weten. Weet ik niet zegt ze. Nee, probeer het niet hoor. Nee. En ze geeft aan dat ze Gerrit een leuke jongen vindt maar dat ze niet verliefd op hem is. Ook geeft ze aan dat leeftijd nog een dingetje is. Gerrit is namelijk bijna drie jaar jonger. Volgens Adriaan is Gerrit wel smoorverliefd op Shelley. Jij geeft hem vlinders vervolgt hij lachend. Na hun rondje drinken de twee nog een theetje, terwijl ze het hebben over Shelley haar verjaardag aanstaande zaterdag.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *