Brandon doet in z’n eentje mee aan een wet T-shirt contest

Brandon doet in z’n eentje mee aan een wet T-shirt contest

Nadat de vrouwen een week geleden een wet T-shirt contest hebben gehouden is het afgelopen avond de beurt aan de mannen. Brandon lijkt echter de enige te zijn die hieraan meedoet. En vraagt Adriaan nog of hij ook mee wil doen maar hij is te druk bezig met de afwas. Brenda vindt het een beetje lullig dat Brandon dan de enige is die meedoet. Maar dit lijkt hij niet erg te vinden. Dan heb ik in ieder geval gewonnen grapt hij. Manon is wel klaar om Brandon te helpen. Zal ik dan maar voor man spelen vanavond? vraagt ze hem sarcastisch. Vervolgens proberen Manon en Brenda Mike, Adriaan en Timothy nog over te halen maar niemand geeft toe.

Ondertussen bereidt Brandon zich voor in het JMJ kamp. Ik heb voor de zekerheid wel een sok omgedaan. Weet je als ie toch afvalt, dan ben ik de Sjaak. Ik bedoel dan heb ik toch iets van bescherming vertelt hij aan Jessie. Je kan dan toch mijn stringetje aan denkt zij met hem mee. Hij vindt dit een goed plan en doet nog snel even een aantal push ups voordat hij uit de kleren moet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *