Shelley en Sanne doen er alles aan om een stuk brownie van Adriaan te krijgen

Shelley en Sanne doen er alles aan om een stuk brownie van Adriaan te krijgen

Tijdens het avondeten genoot de groep van een lekkere brownie. Sanne en Shelley hebben afgelopen avond een plan om het stuk van Adriaan ook te krijgen en dit doen ze niet door het te stelen maar door middel van een gedicht. Wanneer Adriaan samen met Gerrit zit, komen de twee dames giechelend aangelopen. Wat zitten jullie te doen? vraagt Sanne met een lach op haar gezicht. Wij hebben een gedicht… voor Adriaan vertelt ze. Hij is van ons samen en niet lachen zegt Sanne voordat ze begint aan het gedicht.

“Lieve Adriaan,
Jij bent de zon in mijn leven en ik zou je alles willen geven
Ik hoop dat je dat ook doet voor mij, dan maak je me heel erg blij
Je hebt een brownie in je doos en als je die niet aan mij geeft, word ik boos
Dat is natuurlijk maar een grapje, want ik wil maar een klein hapje
Geef me dat ene kleine stukje, dat geef ik jou vanavond een rukje
Het liefst deel ik het met Shell dan heb je vanavond maar liefst twee handen aan je klokkenspel
Lieve Adriaan,
Wij doen dit niet om te slijmen, want eigenlijk haten wij rijmen
Toch hebben we dit voor je gedaan en kijken we je nog eens lief aan
Je kan er nog even over denken, maar weet goed in je achterhoofd
Wat deze handjes je kunnen schenken
Dikke kus San en Shell”

Adriaan en Gerrit lachen hardop. Ze zijn vermaakt en Adriaan geeft zelfs toe om een stuk brownie met de twee dames te delen. De twee genieten zo intens van de brownie, omdat ze al een lange tijd geen zoete versnaperingen hebben gehad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *