Shelley verstopt zich voor de interviewers van shownieuws

Shelley verstopt zich voor de interviewers van shownieuws

Shownieuws is afgelopen avond het terrein opgegaan om verhaal te halen maar dit valt niet bij iedereen even goed. Ik ben er niet, ik ben dood zegt Shelley. Je kan hier niets aan doen, Shelley. Je doet mee aan Utopia 2. Kom mee naar buiten reageert Adriaan. Shelley heeft het gevoel dat de interviewers speciaal voor haar langskomen maar wil zelf niets kwijt over haar relatie en hoe het tussen haar en Gerrit zit. Shelley vertelt haar mede bewoners dat ze echt geen verkeerde dingen heeft gedaan. Wanneer Shownieuws klaar is met het interviewen van Gerrit is vooral Shelley benieuwd naar wat ze hem gevraagd hebben maar wordt vervolgens onderbroken door Sanne. Mojo kwam op mij liggen, precies toen de interviewers binnenliepen vertelt Sanne de anderen. Dat wil ik helemaal niet, ze vroegen me ook of ik kinderen wilde…voegt ze eraan toe. Shelley krijgt uiteindelijk geen antwoord van Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *