De bewoners uit Utopia 2 verdienen ook digitaal geld!

De bewoners uit Utopia 2 verdienen ook digitaal geld!

De bewoners uit Utopia 2 hebben weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Sinds ze een laptop met internet hebben, gaan de zaken goed. Wanneer Joaquin, Brandon, Gerrit, Sanne en Hiske hun e-mail openen komen ze tot de ontdekking dat ze geld hebben verdiend. Sanne ziet staan dat ze een kunstwerk verkocht heeft. Ik heb 20 euro zingt ze uit blijdschap. Nee, 50/50-regeling reageert Gerrit met een lach terug. Oh, dan heb ik 10 euro! Yeah schreeuwt ze verder uit. Ook heeft een klant een insectenhotel gekocht van Adriaan voor 50 euro. Adriaan komt vervolgens ook binnengelopen. Een lach verschijnt op zijn gezicht en ze beginnen vervolgens met z’n allen te juichen. We worden miljonair eindigt Gerrit lachend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *