Kan het verjaardagsfeest van Shelley nog wel doorgaan?

Kan het verjaardagsfeest van Shelley nog wel doorgaan?

Over twee dagen is het Shelley haar verjaardag. Ze wordt 26 jaar en dat zal natuurlijk gevierd worden. Jeffry, Christel en Hiske zitten daarom te sparren over wat ze moeten regelen. Jeffry wil graag de Tiki Bar openen en uitrekenen hoeveel drinken er nodig is voor zaterdag. Toch zitten de bewoners weer met een financieel probleem want wie willen er meebetalen aan het eten en drinken. Christel en Hiske willen in ieder geval voorschieten. Ik wil ook 50 euro mee investeren zegt John die meeluisterde. Ik vind het ook sneu als ze haar verjaardag niet kan vieren door dit soort dingen voegt hij eraan toe. Gaat alles uiteindelijk goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *