Joaquin wil zijn relatie met Sanne niet forceren

Joaquin wil zijn relatie met Sanne niet forceren

Gerrit en Joaquin bespreken samen hun liefdesleven. Shelley kwam Gerrit net een bordje eten op bed brengen en Gerrit geeft aan Joaquin toe dat hij hier helemaal week van werd. Dan weet ik echt niet waar ik moet kijken, hoor geeft hij toe. Ik vind Sanne echt superleuk maar ik sluit niks in en ik sluit niks uit zegt Joaquin. Hij vindt het vervelend dat de bewoners een stempel op hun relatie proberen te zetten en Gerrit begrijpt dit. Zo werkt liefde niet vindt Joaquin. Als Gerrit zijn afwas weg brengt, besluit hij nog even langs Shelley te lopen. Hij bedankt haar voor het eten en geeft haar een knuffel. Je bent een schat! zegt hij tegen Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *