Sanne vertelt aan Joaquin dat ze zich down voelt en het niet zo naar haar zin heeft

Sanne vertelt aan Joaquin dat ze zich down voelt en het niet zo naar haar zin heeft

Sanne ligt in de caravan op haar bed als Joaquin naast haar komt liggen. Wat is er aan de hand vraagt Joaquin aan Sanne. Niks antwoordt Sanne. Joaquin zegt dat hij even met haar wil praten, terwijl hij een arm om haar heen slaat. Hij vraagt zich af of het door hem komt dat Sanne zich een beetje down voelt. Sanne zegt dat dit zeker niet het geval is maar dat zij het niet meer zo naar haar zin heeft. Hij vraagt zich af waar dit aan ligt en Sanne legt uit dat dit nu al een week speelt. Ze licht verder toe dat zij moe in haar hoofd is en dat zij zichzelf niet meer herkent. Ik doe net alsof ik het leuk heb maar ik heb het helemaal niet leuk vertelt ze. Ze is de mensen en de situatie in Utopia 2 zat en ze kan heel slecht tegen de manier waarop haar mede bewoners met elkaar omgaan. Sanne vertelt daarna ook nog dat zij zeker niet van plan is om Utopia 2 te verlaten maar dat zij wel moeite heeft met de situatie. Joaquin probeert Sanne een hart onder de riem te steken en samen bespreken ze Sanne haar gevoelens terwijl ze samen op bed blijven liggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *