Shelley en Timothy discussiëren over de boodschappen

Shelley en Timothy discussiëren over de boodschappen

Shelley staat in de keuken met Joaquin te praten, als Timothy zich bij hun gesprek voegt. Het is voorlopig afgesproken dat iedereen van zijn eigen geld boodschappen zou gaan doen maar dit zorgt nu al voor problemen. Timothy stelt voor hun geld bij elkaar te voegen en daarvan boodschappen te doen maar Shelley ziet dit niet zitten zonder toestemming van de andere bewoners. Ik wil niet op mijn kop krijgen dat ik iets heb gedaan dat niet mag gaat Shelley verder. Timothy legt vervolgens uit dat Jessie eerder vandaag een rondje over het Utopia 2 terrein heeft gemaakt om aan de bewoners te vertellen dat zij moeten samenkomen om te bespreken hoe zij voor de boodschappen gaan betalen. Maar wanneer wordt hier een besluit over genomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *