Shelley en Gerrit hebben toch een hele gezellige avond met elkaar

Shelley en Gerrit hebben toch een hele gezellige avond met elkaar

Alhoewel Shelley eerder op de avond dat ze niet wilde dat Gerrit naast haar zou komen liggen, zijn de twee toch dicht tegen elkaar aan gekropen. De twee liggen lepeltje lepeltje en ze lijken erg close met elkaar. Sanne die eigenlijk haar bed zou afstaan aan Gerrit, ligt nog wel in de caravan. Maar daar lijken Gerrit en Shelley zich niet aan te storen, want de twee lijken het erg gezellig met elkaar te hebben. De twee hadden dus een zeer gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *