Vannacht hebben Joaquin, Gerrit en Timothy flink wat kattenkwaad uitgehaald

Vannacht hebben Joaquin, Gerrit en Timothy flink wat kattenkwaad uitgehaald

Afgelopen nacht ging de wekker bij Joaquin en Timothy. De twee worden wakker en maken ook Gerrit wakker die lepeltje lepeltje met Shelley ligt. Ze hebben een plan. Ze gaan namelijk de andere mede bewoners af om op hun gezicht te kliederen wanneer ze nog slapen. Wanneer Joaquin en Timothy dit hebben gedaan is het nu de beurt aan Gerrit, maar hij krijgt een andere taak. Hij moet wat op het bankje schrijven.

Inmiddels is de nieuwe dag alweer even aan de gang en toen Sanne en Christel wakker werden schrokken ze wel van de tekeningen op hun gezichten. Ze moesten kort lachen en Christel liet weten dat het kinderahti is.  Ze vond het een streek voor tijdens de kamp in groep acht. Hiske moet hierom lachen en samen praten ze over kattenkwaad die ze vroeger uithaalden in hun kindertijd. Ook Sanne werd geschokt wakker. Adriaan en Gerrit hebben uitgelegd wat er vannacht is gebeurd. Sanne moet lachen. Waar zijn die klote kinderen? grapt ze tegen de twee mannelijke bewoners. Wordt er nog wraak genomen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *