Shelley en Gerrit hebben een gezellige nacht gehad en gekust

Shelley en Gerrit hebben een gezellige nacht gehad en gekust

Gerrit en Shelley lagen afgelopen avond samen in bed. Wat begon met een lieve knuffel, eindigde al snel met lepeltje lepeltje in bed liggen. Wanneer de twee op deze nieuwe dag nog samen in bed liggen geven ze elkaar toch een klein kusje op de mond. Nog wat later verlaten ze het bed. Het lijkt erop alsof de twee hun kusje nog geheim houden voor hun mede bewoners. De twee besluiten de dag te beginnen door samen af te koelen in het meer. Wanneer de twee aangekomen zijn, twijfelt Shelley. Ze vindt het koud, maar Gerrit pakt haar vast en tilt haar op. Terwijl hij Shelley stevig vasthoudt springen ze samen het water in. Het lijkt steeds serieuzer te worden tussen de twee… Worden de twee een stelletje?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *