Sanne vindt dat Gerrit wel een stap verder mag gaan met Shelley

Sanne vindt dat Gerrit wel een stap verder mag gaan met Shelley

Sanne ziet Gerrit lopen en maakt een grapje. Met zo’n broek kan je toch geen vrouwen versieren schreeuwt ze over het terrein. Gerrit lacht wetende dat hij vannacht meer heeft gedaan dan Sanne weet. Vannacht en vandaag hebben Gerrit en Shelley elkaar een kus op de mond gegeven. Dit mede door Sanne haar actie om haar bed uit te lenen aan Gerrit, zodat hij naast Shelley lag. Sanne is nieuwsgierig en begint Gerrit te plagen tot hij plotseling toegeeft dat ze elkaar hebben gekust. Ja! Nee! Ja! Echt? Ja reageert Sanne enthousiast. Sanne is ontzettend blij en geloofd haar oren niet. Dus vanavond gaan jullie… voegt ze eraan toe terwijl ze bewegingen maakt met haar handen. Gaat er deze avond nog meer gebeuren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *