Ook Adriaan heeft irritaties rondom de boodschappen

Ook Adriaan heeft irritaties rondom de boodschappen

De boodschappen zijn binnen. Eerder gaf John aan dat er onnodig veel boodschappen gedaan wordt. Hij wilde dan ook dat er vanuit de pot minder geld uitgegeven werd aan luxeproducten. Daarom betalen ze de luxeproducten nu van hun eigen zakgeld. De irritaties lopen nu ook op bij anderen. Zo is Adriaan ontevreden over zijn suiker. Hij had eerder van zijn eigen geld suiker gekocht en had dit bewust verstopt omdat anderen ervan profiteerden. Hij uit zijn frustraties bij Sanne, die hem helemaal begrijpt. Oh het is jouw suiker zegt ze begripvol. Omdat Sanne zo begripvol reageert begint Adriaan ook te kalmeren. Dan moet ik het maar nog beter verstoppen, anderen hebben er waarschijnlijk de neus voor om het te vinden eindigt hij rustig…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *