Alle pannen vies, kan Merel nu wel douchen

Alle pannen vies, kan Merel nu wel douchen

Visumhouder Merel wil graag douchen, maar dit gaat niet zo soepel als ze had gehoopt. Om te douchen vullen de bewoners een pan met water om dit vervolgens te koken. Het warme water doen ze in een douchezak. Wanneer ze in de caravan is stuit ze direct op een probleem. De pannen zijn nog vies van het eten en de etensresten in de pan krijgt ze er niet makkelijk uit. Sanne komt haar daarom helpen. Ze pakt een kleinere pan en vult deze met water om vervolgens op te warmen. Ze hoopt dat dit genoeg is voor Merel om mee te douchen. De visumhouder bedankt Sanne voor haar hulp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *