Jessie is in tranen door slechte communicatie rondom de boodschappen

Jessie is in tranen door slechte communicatie rondom de boodschappen

De boodschappen worden in Utopia 2 altijd besteld via Jessie. Zij houdt een lijstje bij met wat er allemaal nodig is maar deze keer is de communicatie tussen Jessie en Mike niet goed verlopen. De twee staan juist bekend als de broer en zus maar de laatste tijd hebben ze mot. De bestelling is nu niet goed doorgekomen en Mike reageert dit af op Jessie. Ze neemt dit heel persoonlijk op en is in tranen. Wanneer ze aan tafel zit met Christel lucht ze haar hart. Ze begrijpt niet waarom Mike zo negatief is. Christel probeert haar vervolgens te troosten en het goed te praten maar tevergeefs. Mike zelf is weggelopen en begrijpt Jessie juist niet. Altijd gezeik allemaal hier, gaat helemaal nergens over roept Mike over het terrein. Laten we hopen dat de rest van de dag gezelliger verloopt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *