Jeffry krijgt een slaapplek aangeboden en barst in tranen uit

Jeffry krijgt een slaapplek aangeboden en barst in tranen uit

Het stelletje is doodmoe van de slapeloze nachten die zij hebben gehad. De zomer is duidelijk voorbij en buiten slapen is daardoor geen pretje geworden. De matrassen en dekbedden van Jessie en Jeffry zijn doorweekt en een goede nachtrust was ver te zoeken. John ziet het stel eronder lijden en biedt hen een slaapplek aan in het huisje van hem en Mike. Jullie kunnen vanavond jullie matrassen op de vloer leggen. Dan kun je in ieder geval lekker binnen liggen, zegt hij zorgzaam. Jeffry barst vervolgens in tranen uit. John knuffelt hem, waarna Jeffry hem bedankt. Ik ben gewoon op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *