Brenda heeft Gerrit door is van mening dat Gerrit doordraait rondom de stemming

Brenda heeft Gerrit door is van mening dat Gerrit doordraait rondom de stemming

Brenda zit samen met Manon in de caravan achter de laptop. Gerrit komt bij hen staan. Brenda zegt tegen Gerrit dat zij vanaf dag één al wist dat ze hem niet zou mogen. En omdat je dat wist, heb je nooit toenadering gezocht in dat opzicht reageert Gerrit. Brenda is het hier niet helemaal mee eens. En vertelt dat ze dit wel heeft geprobeerd. Ik denk dat wij een persoonlijkheid dingetje hebben, dat niet matcht concludeert Brenda. Ook vertelt ze dat ze van mening is dat Gerrit een beetje aan het doordraaien is in de stemmingen. Ik ben niet op mijn achterhoofd gevallen, ook al zie ik er wel zo uit gaat ze verder. En vertelt verder dat ze hele goede mensenkennis heeft en daardoor iedereen doorheeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *