De frustraties tijdens de vergadering van 25 september lopen hoog op

De frustraties tijdens de vergadering van 25 september lopen hoog op

De bewoners uit Utopia 2 hebben weer een vergadering gehad. Deze begon al niet zo goed want velen bewoners waren te laat. Na een tijdje beginnen de bewoners de vergadering uiteindelijk zonder Mike en John. De twee zijn nog druk aan het werk. Het belangrijkste item dat ze bespreken is hun eerste markt. De bewoners verwachten grote drukte dit omdat ze al meer kaartjes hebben verkocht dan hun bestverkochte evenement de Hollandse avond. Jeffry weet wel dat de bewoners nog veel moeten regelen. Zo zijn er bijvoorbeeld al wel muntjes geregeld, maar moeten de bewoners de betaling nog rond krijgen. Anders is er geen betaalmiddel tijdens het evenement. Ook introduceert Sanne een Utopia kalender omdat ze zelf niet meer aan Santopia doet.

Wanneer ze het einde van de vergadering naderen, komen Brenda en Gerrit in een discussie over de verkoop van de pannenkoeken tijdens het evenement. Brenda wil namelijk voor Manon haar idealen vechten maar Gerrit vindt het zonde om de winst van de pannenkoeken te investeren in een ideaal van iemand die er niet meer is. De twee staken hun discussie en willen morgen verder praten. Brenda loopt hierdoor boos weg van de vergadering. Lekker zieltjes winnen. Misselijkmakend figuur zegt ze woedend. En hoopt dat Gerrit weg wordt gestemd tijdens de volgende nominatieronde. Daarmee eindigt de vergadering maar de frustraties zijn nog altijd aanwezig. Je leest er dadelijk meer over, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *