Sanne is gefrustreerd door de mogelijke komst van een dubbeldekker en gaat de confrontatie aan

Sanne is gefrustreerd door de mogelijke komst van een dubbeldekker en gaat de confrontatie aan

Shelley heeft als droom een dubbeldekker om te bouwen tot slaapplek voor op het Utopia 2 terrein. Gerrit heeft geregeld dat deze dubbeldekker dit weekend eventjes op het terrein kwam, zodat Shelley kon kijken hoe de bus eruitziet. Sanne was erg verbaasd dat de dubbeldekker kwam, omdat zij hier niets van wist. Ze vraagt daarom om verduidelijking bij Shelley. Het gaat erom dat ik het in de wandelgangen moet horen, terwijl ik nog niet beter weet dan dat wij met zijn drieën in een huisje gaan zegt Sanne licht geïrriteerd. Shelley laat weten dat zij zelf ook nog niet weet wat het plan is en dat ze daarom nog geen duidelijkheid kan geven aan Sanne. Sanne snapt dit, maar ze vindt het wel fijn als dit gecommuniceerd wordt. En voegt dat ze het niet erg zou vinden als Gerrit en Shelley samen zouden willen slapen.

Uiteindelijk besluit Sanne om Gerrit ook te confronteren. Naar haar idee was het plan nog altijd om met zijn drieën onderdak te zoeken. Als jullie met zijn tweeën willen liggen, dan begrijp ik dat volkomen begint Sanne. Dat gun ik jullie, maar zeg het wel tegen mij voegt ze eraan toe. Sanne heeft nu van Brenda gehoord dat de twee in de dubbeldekker gaan slapen. Voor mij is dat echt vaag om te horen gaat ze verder. Nu krijg ik het weer in de wandelgangen te horen. Gerrit begrijpt de irritatie, en hij zegt dat hij niet wist of hij op het Utopia 2 terrein kon blijven. Het moest sowieso na de stemmingen legt hij uit. Toch lijkt Sanne het vervelend te vinden. Ik kan met niemand in een huisje zegt ze. En heeft ondertussen een aantal mogelijkheden gevonden om geld te verdienen. John wil namelijk wel een huisje voor haar bouwen. Zal Sanne een huisje hebben, voordat de winter begint?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *