Gerrit is volgens Sanne niet zichzelf nu hij genomineerd is

Gerrit is volgens Sanne niet zichzelf nu hij genomineerd is

Sanne lijkt zich in een lastige situatie te bevinden. Ze kan goed opschieten met Brenda, Manon en Gerrit. Alle maatjes van Sanne zijn genomineerd en bevinden zich echter in de gevarenzone. Gerrit schijt hem gewoon zeven kleuren in zijn broek merkt Sanne op. Hij is helemaal gestrest en hij is helemaal lijp in zijn kop aan het worden. Er spuwt vuur uit zijn ogen. Ik herken hem gewoon niet benadrukt ze. Sanne vertelt daarna dat Gerrit heel erg van haar verwacht dat zij zijn ass redt. Gerrit is genomineerd en hij wil dat Sanne stemt op de potentiële bewoner, die hem niet naar huis zal stemmen. Dat wil Sanne eigenlijk niet. Ik kies gewoon voor mezelf benadrukt ze. Maar voor wie Sanne gaat kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 07:24

    Laat Gerrit utopia maar verlaten, hij hoort hier niet. En als hij dan toch gaat kan z’n Moeder die smerige korte broek een keer wassen. Dat kan hijzelf of wil hijzelf schijnbaar niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *