Gerrit, Manon en Brenda zijn de allereerste genomineerden van Utopia 2

Gerrit, Manon en Brenda zijn de allereerste genomineerden van Utopia 2

Tijd voor de allereerste nominatieronde van Utopia 2. Wanneer iedereen zich heeft verzameld, beginnen de stemmingen en neemt Hiske het woord. Goed lieve mensen, het is zover, we gaan stemmen begint ze. De groep luistert aandachtig naar de woorden van Hiske. Het uur van de waarheid is aangebroken, we gaan stemmen hiermee sluit Hiske af en geeft ze het woord aan Christel.

Christel vertelt dat ze weinig met het spel bezig is geweest. In mijn Utopia zijn we samen. In mijn Utopia leef je samen, je bent nieuwsgierig naar de ander en zorgzaam naar de ander. Iedereen is even belangrijk benadrukt ze. En spreekt Mike en John aan op hun gedrag. Ze vinden dat ze een verkeerde houding geven richting de groep. Christel besluit daarom haar eerste stem te geven aan John. Christel geeft twee stemmen aan Manon omdat ze vindt dat zij geen groepsbelang heeft. Na Christel is Sanne aan de beurt om te stemmen. Sanne legt uit dat ze graag een hechte groep wil vormen in Utopia. Ze vindt dat niet iedereen dit doet, voornamelijk Joaquin sluit niet aan bij haar Utopia. Ik stem op iemand waar ik een hele goede klik mee had maar helaas zie ik daar niets van terug. Ik heb mij vergist in zijn houding, daarom geef ik drie stemmen aan Joaquin legt ze uit.

John volgt Sanne op en begint zijn speech. John houdt het bij de eerste zin al niet droog en begint te huilen. Ik word afgeschilderd als paardenlul en negatieveling, maar dat is niet zo huilt hij. En legt uit dat hij zijn best doet aan Utopia 2 te bouwen. Nadat hij zijn verhaal heeft gedaan besluit hij te stemmen op Gerrit, Sanne en Manon. Na John is Manon aan de beurt. Manon begint haar speech duidelijk. Ik hou er niet van als mensen liegen of spelletjes spelen, veel mensen doen dat hier. Dus Joaquin, drie voor jou voegt ze eraan toe. Hierna volgt Brenda, mijn Utopia is een samenleving, niet achter iemand zijn rug lullen begint ze. En laat verder weten lang te hebben nagedacht over haar keuze. Brenda geeft aan te stemmen vanuit haar eigen gevoel en op iemand stemt die vervangbaar is. Daarom stemt ze drie keer op Gerrit.

Na Brenda is Gerrit aan de beurt. We zijn een groep, ondanks we dat op dit moment niet zijn. Wat ik belangrijk vind in mijn Utopia is dat iedereen zijn eigen project heeft. Ik ga stemmen op een persoon die hier 0,0 betekent voor de groep zegt hij keihard. Daarom twee stemmen op Brenda. Zijn andere stem geeft hij aan Manon omdat hij vindt dat de communicatie met haar beter kan. Hierna is Mike aan de beurt. Fluitend loopt hij naar zijn plek toe. Hij geeft aan dat iedereen hier kwaliteiten heeft maar deze niet altijd worden benut. Ik vraag mij af wat sommige mensen hier soms doen vervolgt hij stellig. Het gaat mij om de wilskracht voegt hij eraan toe. En besluit een stem te geven aan Gerrit, omdat hij vindt dat hij dingen niet afmaakt. Zijn andere twee stemmen gaan naar Manon. Ook vindt Mike dat Manon haar kwaliteiten niet toont.

Jessie volgt Mike op en begint aan haar speech. Ik ben één van de vijftien die Utopia maakt. Ik stem op doorzettingsvermogen, transparantie en eerlijkheid. Gerrit dat ben jij in mijn ogen niet, dus twee op jou begint Jessie. Haar andere stem gaat naar Timothy, omdat hij in haar ogen heeft gelogen. Jeffry geeft zijn stemmen aan Gerrit, Timothy en Joaquin. Jeffry geeft aan niet erg veel vertrouwen te hebben in Timothy en Joaquin en daarom op hen te stemmen. Gerrit krijgt een stem omdat hij vindt dat Gerrit niet genoeg door pakt in Utopia. Brandon besluit op zijn beurt drie keer een stem te geven op Gerrit. Gerrit je hebt een relatie kapot gemaakt en een vriendschap, je bent een evolutie gestart. Niemand ontloopt bij mij de dans zegt hij hard tegen Gerrit.

Na Brandon is Joaquin aan de beurt. Hij geeft een snauw aan Sanne, maar besluit toch drie stemmen te geven aan Manon. En legt verder uit dat Manon geen doelen heeft weten te bereiken. Wat doe je hier eigenlijk? Hierna is Timothy aan de beurt om te stemmen. Hij geeft aan het persoonlijk niet te kunnen vinden met Brenda en ook vindt dat zij zakelijk niets toevoegt aan Utopia, daarom stemt Timothy vol op Brenda. Adriaan is hierna aan de beurt. Hij geeft een mooie speech over Utopia en de doelen hiervan. Ik ga vandaag op twee mensen stemmen, dat zijn Manon en Brenda. Twee op Manon en één op Brenda. Hiske volgt Adriaan op en legt uit dat zij haar stemmen verdeelt over drie personen, namelijk John, Manon en Brandon. Ze wil graag dat deze mensen een extra stap vooruit doen en zich meer moeten inzetten voor Utopia. Shelley is als laatste aan de beurt. Ze heeft besloten te stemmen op Brenda en Manon. Een stem gaat naar Manon omdat we vanaf binnenkomst al geen klik hebben gehad. Mijn andere twee stemmen gaan naar Brenda, omdat ik vind dat wij niet genoeg brainstormen over de salon legt ze uit. Ik vind dat we ook geen twee kappers nodig hebben eindigt ze.

Hierna volgen de drie publieksstemmen. Deze worden verdeeld over Timothy, Sanne en Gerrit. Hiermee zijn alle stemmen verdeeld en zijn Brenda, Manon en Gerrit definitief genomineerd. Ben jij het met deze uitslag eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 178    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *