Jessie is in tranen, ze vindt het niet meer leuk in Utopia 2

Jessie is in tranen, ze vindt het niet meer leuk in Utopia 2

Jessie is samen met Jeffry in hun huisje en vertelt aan Jeffry dat ze niet lekker in haar vel zit. Ze begint vervolgens te huilen en roept dat ze het niet meer leuk vindt in Utopia 2. Jessie lijkt overstuur en Jeffry probeert haar te troosten. Wat later gaat Jeffry het huisje uit en loopt hij richting John. Als Jeffry aan John vraagt of hij even wil meelopen naar Jessie, doet hij dit meteen. John vraagt aan Jessie wat er aan de hand is en Jessie vertelt huilend dat zij zich niet goed voelt. Ze geeft toe dat dit mede komt doordat Mike de afgelopen tijd niet leuk tegen haar doet. John probeert Jessie te troosten en legt uit waarom Mike zich zo gedraagt. Volgens hem heeft Mike even de tijd nodig omdat hij een beetje geïrriteerd is. John belooft Jessie dat het binnenkort allemaal weer goed komt. Laten we hopen dat dat ook echt gebeurd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *