Joaquin is in tranen omdat hij post van het thuisfront heeft ontvangen

Joaquin is in tranen omdat hij post van het thuisfront heeft ontvangen

Shelley loopt naar de brievenbus en haalt er post uit. Post! Voor wie? Voor wie? Voor wie? zingt Shelley enthousiast. Snel rent ze naar de Mongoolse tent toe en overhandigt ze de post aan Joaquin. Hij neemt plaats op bed maakt de brieven open. Joaquin begint te lezen en krijgt het direct moeilijk. Wat later komt ook Timothy de Mongoolse tent ingelopen. Joaquin geeft één van zijn brieven aan Timothy, zodat hij deze ook kan lezen. Ondertussen is Joaquin aan het snikken en heeft hij moeite met het inhouden van zijn tranen.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *