Adriaan springt uit zijn vel en zegt waar het op staat

Adriaan springt uit zijn vel en zegt waar het op staat

Hiske en Adriaan nemen samen plaats aan de picknicktafel. Adriaan is geïrriteerd omdat de bewoners zich volgens hem niet aan de afspraak houden. Hij heeft het idee dat een aantal bewoners niet vooruit willen. Volgende keer als ze mij wat vragen, dan help ik ze ook niet meer. Adriaan slaat boos met zijn vuist op tafel. Ik kan er zo kwaad om worden. Wat een stelletje pannenkoeken bij elkaar. Wat een stelletje kleuters. Hij vertelt aan Hiske dat hij zich voor iedereen schaamt. Hiske is vastbesloten om Adriaan te helpen met het organiseren van de bouwmarkt. Ze wil hem steunen, ondanks dat anderen bewoners afgehaakt zijn. Als Adriaan is afgekoeld, biedt hij Hiske zijn excuses aan voor zijn uitbarsting. Even later beginnen de bewoners met de voorbereidingen en neemt Timothy ook plaats bij de bewoners. Tevens komt Jessie haar excuses aanbieden. Ze vertelt dat ze druk bezig is met het bestellen van de boodschappen en daarom niet bij de bespreking aanwezig kan zijn.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *