Brenda wil groots uitpakken met haar verjaardag

Brenda wil groots uitpakken met haar verjaardag

Brenda is binnenkort jarig. Op 26 september wordt ze 30 jaar oud. Samen met Manon bespreekt Brenda hoe ze haar aankomende verjaardag graag zou willen gaan vieren. Ik wil iets geks doen, vertelt Brenda aan Manon. Ze wil artiesten laten optreden en Manon stelt voor om een rodeo stier te regelen. Brenda zou eigenlijk zelfs vuurwerk willen afsteken tijdens haar verjaardag evenement. Denk je dat het Brenda gaat lukken om groots uit te pakken voor haar verjaardag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *