Er komt een Sjamaan om de Mongoolse tent te reinigen

Er komt een Sjamaan om de Mongoolse tent te reinigen

Even na half elf gaat de poort open. Er komt een man door de poort van de mini samenleving lopen. Gekleed in bijzondere klederdracht stelt hij zich voor als Sjamaan Eddie van der Laan. Een Sjamaan? vraagt Hiske enthousiast. Christel heeft hem uitgenodigd om de Mongoolse tent op traditionele wijze in te wijden. Ze lopen richting de tent waar ook Joaquin en Timothy hem ontmoeten. Christel vertelt wat Eddie komt doen. Super! reageert Timothy. Na een korte rondleiding laten de mannelijke bewoners Eddie vervolgens met rust. Dan kan hij de kwade geesten verjagen en de Mongoolse tent kan reinigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *