Shelly en Gerrit ontwaken  langzaam

Shelly en Gerrit ontwaken langzaam

Shelley en Gerrit ontwaken langzaam. Shelley vertelt dat ze vandaag een bordje wil gaan maken voor Kniptopia. Zo, wilde plannen!, zegt Gerrit. Shelley vertelt ook dat ze wil gaan wassen en graag nog een lampenkap  wil gaan maken. Gerrit vertelt haar  dat hij het heel prettig vond om vannacht met Shelley te knuffelen. Aah, poependoos, antwoordt Shelley. Het setje knuffelt nog even verder en besluit nog even samen in bed te blijven liggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *