Mike heeft last van Sanne en Manon

Mike heeft last van Sanne en Manon

Sanne en Manon zitten afgelopen avond gezellig samen bij het kampvuur. De twee bewoners zingen wat en hebben duidelijk een leuke tijd met elkaar. Helaas kunnen niet alle bewoners dit waarderen. Mike zit in de caravan en heeft last van zijn vrouwelijke mede bewoner. Ik ga toch ook niet om half zeven in de ochtend staan zagen zegt hij geïrriteerd. Ik sta negen dagen achterelkaar te werken en om mij heen gebeurt er niks voegt hij er verder aan toe. Zal Mike hen nog aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *