Timothy vindt dat Sanne aan het stoken is

Timothy vindt dat Sanne aan het stoken is

Joaquin, Timothy, Gerrit en Shelley zijn afgelopen avond samen in de Mongoolse tent. Waarom is Sanne zo panisch? vraagt Timothy zich hardop af. Shelley vraagt vervolgens aan Timothy wat hij hiermee bedoelt. Timothy legt uit dat hij vindt dat Sanne bezig is met stoken. Shelley zegt dat zij hier niks van af weet. Houd haar eens een beetje in bedwang grapt Timothy vervolgens. Waarom? Ik ben geen oppas antwoordt Shelley aan het einde van het gesprek. Ben jij het met Timothy eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *