Joaquin en Timothy bieden hun excuses aan en praten het uit met Brenda

Joaquin en Timothy bieden hun excuses aan en praten het uit met Brenda

Timothy en Joaquin nodigen Brenda en Brandon uit in hun Mongoolse tent, om de ruzie van gisteren uit te praten.  We vinden het niet cool hoe je erbij stond bij de opening vanmiddag, begint Timothy. Joaquin voegt daaraan toe dat hij graag zijn excuses wil aanbieden voor de ruzie van gisteren. Hij vertelt ook dat Brenda in de toekomst naar de mannelijke bewoners toe kan komen als ze vragen heeft over geld. Brenda legt uit dat ze niet begrijpt hoe de mannelijke bewoners de koelkast hebben gefinancierd. Joaquin en Timothy leggen uit dat ze genoeg geld hebben en zelfs nu nog geld over hebben. Brenda vertelt dat ze vind dat de mannelijke bewoners beter hadden moeten communiceren, om zo scheven gezichten te voorkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *