Shelley en Gerrit doen een poging tot uitpraten van hun ruzie

Shelley en Gerrit doen een poging tot uitpraten van hun ruzie

Gerrit en Shelley besluiten eindelijk om hun ruzie uit te praten. De twee bewoners gaan naar buiten toe en Shelley vraagt aan Gerrit of hij het erg vindt dat ze vanavond in de Mongoolse tent gaat slapen bij Joaquin en Timothy. Gerrit vertelt dat hij het niet gigantisch chill vind. Shelley legt uit waarom ze ervoor heeft gekozen om als proefpersoon vanavond in de Mongoolse tent gaat slapen. Je doet je ding maar, zegt Gerrit. De bewoners legt uit dat Shelley het ook niet leuk zou vinden als hij bij twee vrouwelijke bewoners in een huisje zou gaan slapen. Shelley vertelt dat zij er geen zin in heeft, omdat Gerrit morgen met een scheef gezicht gaat lopen. Maar dat komt ook deels door jouw gedrag, antwoordt Gerrit. De student neemt het Shelley kwalijk dat zij niet meteen naar hem toe is gekomen om het aan hem te vertellen. Volgens Gerrit denkt Shelley er te makkelijk over. Veel plezier. Doe je ding. eindigt Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *