Joaquin krijgt droevig nieuws via de post en roept de groep bij elkaar

Joaquin krijgt droevig nieuws via de post en roept de groep bij elkaar

Adriaan heeft er lang op gewacht maar eindelijk heeft hij post mogen ontvangen. Brandon komt enthousiast Adriaan zijn post brengen en het lijkt erop dat Adriaan zijn smile niet meer zal verdwijnen van zijn gezicht. Ook de andere bewoners zijn blij voor Adriaan. Wanneer hij de post heeft aangenomen gaat hij rustig in zijn eentje bij de vijver zitten om te beginnen met de eerste brief. Eindelijk post zegt hij enthousiast. Aandachtig leest hij de brieven stuk voor stuk door. Het lijkt allemaal positief te zijn.

Wat later komt er wat minder positief nieuws binnen voor Joaquin. Hij heeft een brief van zijn tante ontvangen. Als hij de brief van Shelley overhandigt krijgt, loopt hij richting de Mongoolse tent samen met Adriaan. Ik heb het gevoel dat het geen goede brief is vertelt Joaquin aan Adriaan. Joaquin komt zijn tent binnengelopen en maakt de brief open. Hij zucht diep en begint te lezen. Joaquin krijgt al snel tranen in zijn ogen en Adriaan slaat een arm om hem heen. Ik zei het toch… snikt Joaquin. En besluit vervolgens om zijn mede bewoners bij elkaar te roepen. Bedankt dat jullie hier staan. Ik heb een brief gekregen van mijn tante. Mijn nichtje gaat euthanasie plegen vertelt Joaquin in tranen. Dus aan jullie aan mij merken dat ik niet lekker in mijn vel zit, of afwezig ben dan weten jullie waar het aan ligt voegt hij eraan toe. Daarna laat hij de bewoners een foto van zijn nichtje zien en geeft toe dat hij het lastig vindt om hier over te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 207    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry at 18:14

    Ja hij krijgt vreselijk nieuws!! En hij vind het zo erg dat hij s’avonds met Timoteef en Gerrit – Shelly en Hiske feest aan het vieren is!!
    Omdat Gerrit mag blijven te walgelijk voor woorden!
    Joaquin vind het zo erg allemaal dat hij uit volle borst aan het zingen is en aan het dansen is .
    Ongelofelijk respectloos naar zijn familie en zeker naar zijn nichtje toe!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *