Maak hier uitgebreid kennis met potentiële bewoners Mick en Merel

Maak hier uitgebreid kennis met potentiële bewoners Mick en Merel

Zojuist zijn de allereerste potentiële bewoners van Utopia 2 in de mini samenleving gearriveerd. De twee nieuwelingen hebben zich kort voorgesteld maar in dit bericht kun je iets uitgebreider terug lezen wie Merel en Mick nou precies zijn.

Potentiële bewoner Merel is een 25 jarige vrouw uit Dordrecht met Marokkaanse roots. Ze werkt fulltime als accountmanager maar haar grote passie is de horeca. Elke vrijdagavond staat ze naast haar fulltime job dan ook achter de bar bij haar favoriete café. Merel houdt van hard werken en is niet te stoppen. Ze is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. En kan pittig uit de hoek komen en als je haar boos maakt kan ze wel eens witheet worden. Merel houdt er verder van om aandacht te krijgen van mannelijk schoon. Wel is ze van mening dat een man haar moet versieren en tot die tijd zal ze hard-to-get spelen. Volgens Merel krijgen de bewoners een organisatietalent in huis. Ze wil veel geld verdienen want ze vindt het belangrijk om in luxe te kunnen leven. Ze heeft een hekel aan profiteurs en gaat er dan ook alles aan doen zodat er geen mee lifters in haar Utopia voorkomen.

Potentiële bewoner Mick is ook 25 jaar en woont bij zijn ouders in het Drentse Uffelte en is op dit moment werkzoekende. Hij begrijpt dat er gewerkt moet worden voor geld maar heeft tot nu toe geen match gevonden waar hij zijn creativiteit in kwijt kan. Mick zijn talent is zijn kunstzinnigheid en hij is daarom hard bezig om zijn naam als kunstenaar op de kaart te zetten. Hij is erg perfectionistisch en gaat nooit zonder voorbedacht plan aan de slag. Zijn schilderingen worden eerst ontworpen op papier en daarna overgetrokken op het object. Verder is Mick erg ongeduldig en dat zorgt er nog wel eens voor dat er een kwast door het doek vliegt. In Utopia 2 wil Mick één boodschap duidelijk maken en dat is dat iedereen in staat is om kunst te maken. Door middel van kunstworkshops wil de door de wol geverfde kunstenaar zoveel mogelijk bezoekers de kneepjes van het vak leren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 101    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *