Shelley wil een lingerielijn opzetten

Shelley wil een lingerielijn opzetten

Naast Shelley haar werk voor Kniptopia, wil ze nog iets aan haar werkzaamheden toevoegen. Ik wil graag een eigen lingerielijn beginnen zegt ze tegen Christel. Christel lijkt meteen enthousiast en Shelley vraagt wat zij belangrijk vindt bij het kopen van ondergoed. Christel legt uit dat ze het heel belangrijk vindt dat er een boodschapje of een bedeltje aan zit de lingerie zit. Omdat zoveel vrouwen zich zorgen maken om hun borsten voegt ze eraan toe. Wees gewoon blij met wat je hebt benadrukt ze. Daarnaast stelt ze voor om kleurencombinaties te maken die bijna niet worden gebruikt, bijvoorbeeld roze en oranje. Of de voorkant van het setje een kleur en de achterkant een andere kleur vervolgt ze.

Wat later vraagt Shelley aan Gerrit of hij een fotoshoot met haar wil doen. Gerrit stemt in en Shelley gaat op zoek naar mensen die haar willen helpen. Ik heb iemand nodig die mij soms even een beetje bepoedert tijdens mijn fotoshoot zegt ze tegen Christel. Christel wil wel helpen en Shelley gaat zich omkleden. Gerrit komt even kijken en Shellehy laat haar lingerieset aan Gerrit zien. Goededagschotel reageert hij. Nadat Shelley haar beha, broekje een kousen heeft aangetrokken, doet ze haar make-up op. Niet veel later vertrekt ze naar Palma Beach voor de fotoshoot. Gerrit geeft haar aanwijzingen en Shelley kijkt zwoel de camera in. Zal Shelley haar plan tot een succes kunnen brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *