Timothy heeft een plan, wie zullen vertegenwoordigers worden

Timothy heeft een plan, wie zullen vertegenwoordigers worden

Timothy is al een tijdje voorstander van vijf vertegenwoordigers. Hij heeft daarom een aantal bewoners in de Mongoolse tent uitgenodigd om zijn plan te bespreken. Het is beter dat we alles weer op één pot doen, vertelt hij. Volgens Timothy is dat nodig om de bouwprojecten te realiseren. Hij ziet zichzelf graag samen met onder anderen Hiske, Joaquin, Jeffry en Mike als vertegenwoordigers. Ik denk dat wij daar de meest volwassen beslissingen in kunnen maken, zegt hij. Ik denk dat wij het beste doorhebben wat het beste is voor Utopia2. Hiske lijkt enthousiast over het plan. Laten we het gewoon proberen, zegt ze. Lijkt me gaaf. Toch wil Hiske iedere week een bijeenkomst met alle inwoners. Het beslisrecht moet bij de vijf vertegenwoordigers liggen, maar met een luisterend oor naar de andere bewoners, legt ze uit. We zullen altijd transparant zijn naar de groep en ze mogen hun mening geven, vult Timothy aan. Wat we er dan mee zullen  doen is een tweede. Dat vindt Hiske een goed idee. Dan kan je ook snel beslissingen maken, zegt ze. Dan wil ik dat die vijf mensen elkaars rug dekken. Zo kun je bergen verzetten.

Wat zullen de andere bewoners hier van vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *