Christel heeft hard haar best gedaan voor een gezellig gezamelijk avondmaal

Christel heeft hard haar best gedaan voor een gezellig gezamelijk avondmaal

Op Jeffry, Jessie en Brandon na is het Christel gelukt om iedereen samen te krijgen voor het avondeten. Met de hulp van een aantal andere bewoners is er friet voor iedereen besteld, maar voordat de bewoners aanvallen wil ze hen eerst even toespreken. Zo vertelt ze dat zij het fijn zou vinden als de bewoners samen zouden eten. Ze benadrukt nogmaals hoe belangrijk het is dat ze elkaar steunen en dat er met elkaar gecommuniceerd wordt. Blijf je realiseren dat dit een bijzonder platform is, wat ook best lastig is, voegt ze daar nog aan toe. De bewoners lijken het allemaal eens te zijn met Christel, maar zullen ze ook werkelijk in het vervolg vaker samen eten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *