Hiske heeft respect voor de veganistische levensstijl van Adriaan

Hiske heeft respect voor de veganistische levensstijl van Adriaan

Adriaan en Hiske staan op deze nieuwe dag samen in de caravan waarna Hiske haar bewondering richting Adriaan uitspreekt. Adriaan is veganist en hier heeft Hiske heel veel respect voor. Ik heb er heel veel respect voor maar ik zou het echt niet kunnen vertelt ze verder aan Adriaan. En geeft aan dat de verleiding te groot is om andere dingen te eten. Adriaan laat op zijn beurt weten dat hij ook kan genieten van lekker eten. Maar als ik het niet heb, heb ik het niet benadrukt hij. Wel geeft hij aan er geen moeite mee te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *