Het nieuws dat John morgen Utopia 2 verlaat komt hard aan bij de groep

Het nieuws dat John morgen Utopia 2 verlaat komt hard aan bij de groep

John heeft aangekondigd dat hij morgen Utopia 2 gaat verlaten omdat hij erg veel heimwee heeft naar thuis. Dit nieuws komt de bewoners toch wel wat rauw op hun dak en vele bewoners barsten in tranen uit. Nadat het nieuws even is bezonken, komt het besef bij de bewoners. Brenda en Merel kijken richting John en ze lijken zich te beseffen dat hij morgen vertrekt. De tranen rollen over hun wangen naar beneden. Ook de drie musketiers lijken het moeilijk te hebben met het nieuws. Opa gaat gewoon weg zegt Timothy tegen de mannen. Adriaan en Lotus hebben beide veel respect voor de keuze van John maar ze vinden het allebei erg jammer voor de groep. Gerrit en Shelley zoeken steun bij elkaar, nadat ze het treurige nieuws hebben gehoord. Gerrit houdt het niet droog en hij geeft Shelley een kus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Harry at 12:44

    Reken maar dat het nu nog een grotere puinzooi wordt,voor John en Mike had de restnog een klein beetje respect. Nu moet Mike het alleen afdwingen, hopelijk dat hem het lukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *