John vertelt dat hij Utopia 2 gaat verlaten en naar huis gaat

John vertelt dat hij Utopia 2 gaat verlaten en naar huis gaat

Mike en John zijn druk bezig met het voorbereiden van een verrassing. John wil de groep namelijk iets mededelen. Samen met Mike tilt hij lachend wat tafels en bankjes naar de afgesproken plek. Surprise, surprise, zegt John lachend. Ondertussen wordt er op het Utopia 2 terrein druk gespeculeerd over de verrassing van John. Wat komt er om tien uur denk je vraagt Jessie aan Lotus. Lotus lacht. John die lachend een verrassing heeft… Dat kan alleen maar naar zijn. De bewoners wachten nieuwsgierig af.

Uiteindelijk roept John de hele groep bij elkaar om een mededeling te doen. Zodra iedereen zit, deelt hij allereerst zakjes stroopwafels uit. De bewoners kijken vol verwachting naar elkaar en wachten in spanning af wat John zal gaan vertellen. Vervolgens begint John houten kistjes aan iedereen uit te delen. Deze mogen ze pas bekijken zodra hij het zegt. Op de achterkant staat een briefje, die mogen jullie nu allemaal even lezen, zegt hij. Er volgt doodse stilte wanneer iedereen zijn ogen op het papiertje richt. Nee zegt Christel met tranen in haar ogen. Ook de andere bewoners zijn emotioneel en vol ongeloof. Ja, het is echt waar zegt John. Ik heb huizen voor jullie gebouwd, zodat jullie warm kunnen liggen. Maar morgenochtend ga ik naar huis. John legt uit dat hij zo veel van zijn vrouw houdt en de dagen af zat te tellen. Het is mooi geweest zo, zegt hij snikkend. Wat vind jij van dit nieuws?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 292    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *