Merel wil eem sarcastische column schrijven over de negatieve punten in Utopia 2

Merel wil eem sarcastische column schrijven over de negatieve punten in Utopia 2

Merel is op dreef. Ze heeft sinds het vertrek van Sanne haar magazine overgenomen. Merel is hard aan het schrijven, maar haar columns zijn inmiddels stiekem gelezen door vele bewoners. Merels insteek van de column is dan ook om de negatieve punten in De mini samenleving uit te lichten op een grappige manier. Helaas wordt dit niet in dank afgenomen door de mensen waar ze over schrijft. Zo noemt ze Shelley en Gerrit de beauty and the beast. Ook Jessie is erachter gekomen dat er wordt geschreven over haar vriendje Jeffry. Ze stapt daarom op Merel af om duidelijk te maken dat ze dat niet moet doen. Ik denk niet dat hij dat heel leuk gaat vinden,  zegt ze tegen Merel. Niemand gaat dit leuk vinden, verklaart Merel. Jessie snapt niet dat ze toch doorgaat. Daarom raadt ze Merel aan om het eerst aan Jeffry te laten lezen. Iedereen mag het van mij lezen zegt de columnist vastberaden. Dus je gaat het wel plaatsen? vraagt Jessie. Ja, antwoordt Merel die besluit om het niet te veranderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *