Het zit even niet mee voor Adriaan, hij maakt slechte nachten

Het zit even niet mee voor Adriaan, hij maakt slechte nachten

Adriaan is vannacht wakker gemaakt door Joaquin omdat hij duidelijkheid wilde over de roddel die rondging over hem. Adriaan was hier niet van gediend en baalt hier enorm van. Wanneer Christel op deze nieuwe dag aan hem vraagt hoe het verder met hem gaat, lijkt hij ook niet erg tevreden. Waardeloos antwoordt Adriaan op Christel haar vraag. Ik slaap de laatste tijd heel slecht gaat hij verder. En geeft aan dat hij over dingen nadenkt en daarom slecht kan slapen. Zal Adriaan nog beter gaan slapen? En wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *