Shelley en Gerrit hebben een intieme nacht gehad, is alles nu weer goed?

Shelley en Gerrit hebben een intieme nacht gehad, is alles nu weer goed?

Gerrit en Shelley hebben het weer gezellig gehad. De twee kunnen niet van elkaar afblijven en de een na de andere zoenpartij volgt elkaar op. Afgelopen avond leidde het dan ook tot een logeerpartij van Gerrit in de caravan, waar ze een stapje verder gingen. Het blijkt een geslaagde nacht want ook vandaag worden de twee innig gespot. Ik wil echt een huisje met je fluistert Shelley terwijl de twee samen in bed liggen. Dat wordt tijd ook antwoordt Gerrit op zijn beurt. Komt alles dan toch weer goed tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *